2016-06-01 09:09:26• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Túlságosan fáradt lehet

Napi horoszkóp június elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Túlságosan fáradt lehet. Állítsa háttérbe kissé a hivatását. Ma csak olyasmit vállaljon be, ami kellemes, pihentető, szórakoztató is lehet az ön számára. Olyat, amihez nem kell folyton a homlokát ráncolnia.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jelentőségteljes napra számíthat. Régóta érlelődik a változás a munkája területén. Ma végre ki is tudódhat, amiről eddig csak suttogva beszéltek a kollégái. Ne rettegjen, bármi is történik, ön remekül megfelel majd az új kihívásoknak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Akarva, vagy akaratlanul, de ma igencsak megkavarhatja a dolgokat maga körül. Jó lenne, ha odafigyelne rá, kinek fecsegi ki a bizalmas információkat. Próbálja meg tisztázni a helyzetet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ez konfliktusokat okozhat az életében. Ha valami miatt neheztel a kedvesére, akkor a legjobban teszi, ha azt felfedi előtte. Ne csak azt mondja el azonban, hogy mi az, ami bántja, hanem azt is, mi tenné boldoggá!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében jár, ez kedvez önnek. A munkahelyén egyre inkább számítanak önre, növekszik a tekintélye, talán a pozíciója is. Ha fizetésemelést szeretne kérni, akkor most sikerrel járhat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az utóbbi időben meglehetősen túlterhelte magát, a két végén égeti a gyertyát. Ne legyen önmaga ellensége! Figyeljen oda jobban az egészségére, különösen akkor, ha azt a szervezete is jelzi. Főként a táplálkozására kellene nagyobb gondot fordítania.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most mélyebb szinteken gondolkodik önmagáról és minden bizonnyal másokról is, mint általában. Ez most alapvető hatást gyakorolhat az egész életére. Talán a közeljövő tervein is változtat emiatt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Itt az alkalmas pillanat esetleges nézeteltéréseinek vagy félreértéseinek tisztázásra! A szavait néha pökhendiségnek tartják a kollégái, ismerősei. Erre figyeljen fokozottan, különben csak elmélyíti a konfliktust.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napjára sikerült megint túlszerveznie a programokat. Ha be is akarja tartani, amit tervezett, akkor nagyon szigorúan ragaszkodnia kell az ütemezéséhez. Egy perc késlekedést sem engedhet meg magának. Estére kimerül, pihenjen le korán!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok pénzre számíthat, de ne költse el mindet, hanem tartogasson belőle a nyárra is! Most új barátokat is szerezhet, ha pedig egyedülálló, akkor ma érdemes ismerkednie!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr a Bika jegyében áll, ez pedig az ön múltjával van kapcsolatban. Gondolatai és figyelme most a magánéletére irányul. Ha azon kapja magát, hogy a régi dolgain mereng, próbálja azt a jelen helyzetével összefüggésben látni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Alacsony energiaszint, csökkent vitalitás és ellenálló képesség jellemezi ezt a napot! Most nagyon vigyáznia kell magára. Kerülje el a túlterhelést és a kétes gyógymódokat! Este menjen korábban aludni

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: